VLOG: Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen... misschien wel het meest overschatte fenomeen waar veel aan opgehangen wordt. Waaronder ons succes. Op de een of andere manier denken we dat zelfvertrouwen nodig is om in beweging te komen. Dingen te doen waar we eigenlijk bang voor zijn. Als een soort van groen licht. In deze VLOG vertelt Peter dat dit niet de manier is. Hij vertelt je de winnende Mindset, hoe wel om te gaan en door te gaan zelfs als je geen zelfvertrouwen hebt. Veel plezier.

ONDERNEMERSCHAP

Peter is al meer dan 30 jaar bezield ondernemer, kunstenaar en trainer. Hij is de oprichter en eigenaar van Kunstuitleen.nl, Frame4u en het Amsterdam Art Center. Er is talent, doorzettingsvermogen en ondernemerschap voor nodig om meer dan 30 jaar succesvol te zijn in de creatieve branche. Jezelf zijn, blijven, je ontwikkelen en toch geld verdienen vraagt van je om te balanceren op het hoogste niveau.

AUTHENTIEK EN CREATIEF

Authenticiteit, creativiteit èn het verdienen van een goede boterham kunnen echt samengaan. Daar is Peter het levende bewijs van. De laatste jaren is hij zijn ervaring steeds vaker gaan delen als coach voor creatieve ondernemers die ook succesvol willen zijn. Gewoon, vanuit zijn eigen atelier in zijn prachtige bedrijf: het Amsterdam Art Center. Volgens velen de meest inspirerende plek van Amsterdam.

EVENT - KUNSTENAARS VERDIENEN BETER!

Het Event voor creatieve ondernemers dat je business zal Boosten. Want, creatief ondernemerschap ofwel ART-repreneurschap, hoe doe je dat? Geld verdienen met jouw Passie? Hoe pak je dat aan? Op 14 december geeft Peter Maasdam je een aantal duidelijke handreikingen waar je direct mee aan de slag kunt gaan.