VLOG: Social Media (deel 3)

Ken je dat; een writersblock? Je staart naar een leeg beeldscherm en je denkt 'Ik moet weer wat delen op Facebook, maar ik weet niet wat!' En dat terwijl jij al de hele dag lekker bezig was als ART-repreneur, als ondernemende kunstenaar. De oplossing? Capture, don't Create.Vang gedurende de dag jouw eigen leven met jouw mobiel en deel het met je fans. En vergeet het 'haakje' niet, ;-) Veel plezier met de laatste vlog over Social Media, van Master ART-repreneur Peter Maasdam.

ONDERNEMERSCHAP

Peter is al meer dan 30 jaar bezield ondernemer, kunstenaar en trainer. Hij is de oprichter en eigenaar van Kunstuitleen.nl, Frame4u en het Amsterdam Art Center. Er is talent, doorzettingsvermogen en ondernemerschap voor nodig om meer dan 30 jaar succesvol te zijn in de creatieve branche. Jezelf zijn, blijven, je ontwikkelen en toch geld verdienen vraagt van je om te balanceren op het hoogste niveau.

AUTHENTIEK EN CREATIEF

Authenticiteit, creativiteit èn het verdienen van een goede boterham kunnen echt samengaan. Daar is Peter het levende bewijs van. De laatste jaren is hij zijn ervaring steeds vaker gaan delen als coach voor creatieve ondernemers die ook succesvol willen zijn. Gewoon, vanuit zijn eigen atelier in zijn prachtige bedrijf: het Amsterdam Art Center. Volgens velen de meest inspirerende plek van Amsterdam.

EVENT - KUNSTENAARS VERDIENEN BETER!

Het Event voor creatieve ondernemers dat je business zal Boosten. Want, creatief ondernemerschap ofwel ART-repreneurschap, hoe doe je dat? Geld verdienen met jouw Passie? Hoe pak je dat aan? Op 26 oktober geeft Peter Maasdam je een aantal duidelijke handreikingen waar je direct mee aan de slag kunt gaan.