VLOG: Investeer in jezelf!

In deze video positioneer ik: ‘Voor € 4.500 een filmpje van jezelf laten maken voor de commerciële omroep’ versus ‘Investeren in jezelf’. Trap niet in de valkuil van de mooie beloftes van TV-makers: ‘Jij bent de uitverkorene en er gaan wel 60.000 mensen naar jou kijken.’ Als ik je adviseer ergens in te investeren zeg ik: ‘Investeer in je eigen wijsheid, oftewel in jezelf, daar groei je van!’

ONDERNEMERSCHAP

Peter is al meer dan 30 jaar bezield ondernemer, kunstenaar en trainer. Hij is de oprichter en eigenaar van Kunstuitleen.nl, Frame4u en het Amsterdam Art Center. Er is talent, doorzettingsvermogen en ondernemerschap voor nodig om meer dan 30 jaar succesvol te zijn in de creatieve branche. Jezelf zijn, blijven, je ontwikkelen en toch geld verdienen vraagt van je om te balanceren op het hoogste niveau.

AUTHENTIEK EN CREATIEF

Authenticiteit, creativiteit èn het verdienen van een goede boterham kunnen echt samengaan. Daar is Peter het levende bewijs van. De laatste jaren is hij zijn ervaring steeds vaker gaan delen als coach voor creatieve ondernemers die ook succesvol willen zijn. Gewoon, vanuit zijn eigen atelier in zijn prachtige bedrijf: het Amsterdam Art Center. Volgens velen de meest inspirerende plek van Amsterdam.

EVENT - KUNSTENAARS VERDIENEN BETER!

Het Event voor creatieve ondernemers dat je business zal Boosten. Want, creatief ondernemerschap ofwel ART-repreneurschap, hoe doe je dat? Geld verdienen met jouw Passie? Hoe pak je dat aan? Op 26 oktober geeft Peter Maasdam je een aantal duidelijke handreikingen waar je direct mee aan de slag kunt gaan.