Vlog: Eén kunstenaar zijn is niet genoeg!

Ontwikkel de tweede kunstenaar in jezelf, want één kunstenaar zijn is niet genoeg. Weet je, de kunstenaar die kunst maakt zit vaak wel goed, maar als je geld wilt verdienen met jouw kunst zal je de tweede kunstenaar in jezelf moeten ontwikkelen. Dat is de kunstenaar die voor het share & receive-gedeelte gaat zorgen. Waarom is dit ook een kunstenaar? Alles zit al in je om ook voor het share & receive-deel goed te worden. Gebruik dezelfde eigenschappen die je voor je kunst gebruikt, de eigenschappen van jouw eerste kunstenaarschap. Zoals je doorzettingsvermogen en jouw creativiteit...alles is er al.

ONDERNEMERSCHAP

Peter is al meer dan 30 jaar bezield ondernemer, kunstenaar en trainer. Hij is de oprichter en eigenaar van Kunstuitleen.nl, Frame4u en het Amsterdam Art Center. Er is talent, doorzettingsvermogen en ondernemerschap voor nodig om meer dan 30 jaar succesvol te zijn in de creatieve branche. Jezelf zijn, blijven, je ontwikkelen en toch geld verdienen vraagt van je om te balanceren op het hoogste niveau.

AUTHENTIEK EN CREATIEF

Authenticiteit, creativiteit èn het verdienen van een goede boterham kunnen echt samengaan. Daar is Peter het levende bewijs van. De laatste jaren is hij zijn ervaring steeds vaker gaan delen als coach voor creatieve ondernemers die ook succesvol willen zijn. Gewoon, vanuit zijn eigen atelier in zijn prachtige bedrijf: het Amsterdam Art Center. Volgens velen de meest inspirerende plek van Amsterdam.

EVENT - KUNSTENAARS VERDIENEN BETER!

Het event voor creatieve ondernemers dat je business zal Boosten. Want, creatief ondernemerschap ofwel ART-repreneurschap, hoe doe je dat? Geld verdienen met jouw Passie? Hoe pak je dat aan? Op 31 augustus geeft Peter Maasdam je een aantal duidelijke handreikingen waar je direct mee aan de slag kunt gaan.