VLOG: Creëer je eigen toekomst

Hoe creëer jij jouw toekomst waar je blij van wordt? BEGIN VANDAAG WANT VANDAAG IS DE TOEKOMST UIT JOUW VERLEDEN. 2019 nadert zijn einde en dit is dan ook het moment om te reflecteren en te kijken wat je in 2020 anders wil gaan doen. In deze VLOG nog meer wijsheid over hoe van jij 2020 jouw mooiste jaar kunt maken, veel kijk- en luisterplezier, met de ART-repreneur-Expert van Nederland.

ONDERNEMERSCHAP

Peter is al meer dan 30 jaar bezield ondernemer, kunstenaar en trainer. Hij is de oprichter en eigenaar van Kunstuitleen.nl, Frame4u en het Amsterdam Art Center. Er is talent, doorzettingsvermogen en ondernemerschap voor nodig om meer dan 30 jaar succesvol te zijn in de creatieve branche. Jezelf zijn, blijven, je ontwikkelen en toch geld verdienen vraagt van je om te balanceren op het hoogste niveau.

AUTHENTIEK EN CREATIEF

Authenticiteit, creativiteit èn het verdienen van een goede boterham kunnen echt samengaan. Daar is Peter het levende bewijs van. De laatste jaren is hij zijn ervaring steeds vaker gaan delen als coach voor creatieve ondernemers die ook succesvol willen zijn. Gewoon, vanuit zijn eigen atelier in zijn prachtige bedrijf: het Amsterdam Art Center. Volgens velen de meest inspirerende plek van Amsterdam.

EVENT - KUNSTENAARS VERDIENEN BETER!

Het Event voor creatieve ondernemers dat je business zal Boosten. Want, creatief ondernemerschap ofwel ART-repreneurschap, hoe doe je dat? Geld verdienen met jouw Passie? Hoe pak je dat aan? Op 14 december geeft Peter Maasdam je een aantal duidelijke handreikingen waar je direct mee aan de slag kunt gaan.