Super actie bij Harolds!

​De hele maand juli kun je bij Harolds in Rotterdam terecht voor een echt heel bijzondere actie. Bij deze kunstenaarsbenodigdheden winkel mag je voor 90 euro aan materialen gratis meenemen als je Gouden lid wordt van de Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars (NABK).

super actie!

In 1954 opende Harold Bakker de deuren van de kunstenaarsmaterialenwinkel die we nu kennen als Harolds in Rotterdam (www.harolds.nl). Zijn kennis, visie en doorzettingsvermogen heeft Harolds gemaakt tot een toonaangevende speler in de Fine-Art industrie. Vandaag de dag telt het assortiment meer dan 45.000 verschillende artikelen vanuit alle windstreken van de wereld. Deze passie voor kunst vind je terug op meer dan 1500m2 vloeroppervlakte.

In de maand juli hebben ze een super actie: je mag tot 90 euro aan materialen gratis meenemen als je in de winkel Gouden lid wordt van de Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars (www.NABK.nl). Je kunt ook een grotere aankoop doen, dan krijg je (max.) 90 euro korting.

Zo werkt het

1. Ga naar de winkel van Harolds (Burgemeester van Walsumweg 730-860, 3011 MZ, Rotterdam) (niet geldig via de webwinkel),
2. Zoek je aankopen uit,
3. Vul het aanmeldformulier van de NABK in bij de NABK-balie,
4. Laat je producten scannen bij de kassa,
5. Aankopen tot 90 euro mag je gratis meenemen,
6. Bij een totaalbedrag hoger dan 90 euro betaal je het restant,
7. Je krijgt van de NABK een bevestiging van je lidmaatschap per e-mail.

Wat biedt de NABK?

Als lid van de NABK krijg je veel kortingen en adviezen speciaal voor kunstenaars. Daarnaast blijf je op de hoogte van allerlei manieren om je werk te presenteren aan een groot publiek zoals deelname aan kunstbeurzen of kunstboeken. Ook krijg je leuke cadeaus en een gratis abonnement op Kunstenaar Magazine. Zie ook www.NABK.nl/activiteiten-en-voordelen. De contributie voor het lidmaatschap is € 66,- per jaar. Dit speciale Gouden NABK-lidmaatschap geldt vanaf je aanmelding 12 maanden en als het je bevalt, kun je het verlengen. Als je lid wordt, krijg je ook nog eens de eenmalige entreekosten cadeau, je hoeft dus alleen de contributie te voldoen.

Ben je al NABK-lid? Dan geldt voor jou een andere speciale actie. Als NABK-lid heb je destijds bij je aanmelding al een welkomstgeschenk gehad, maar ook jij krijgt een leuke korting: bij je aankoop vanaf € 40,- in de winkel van Harolds in juli, krijg je op vertoon van je ledenpas € 10,- korting.