Landelijk Atelierweekend

Het hele jaar door worden in Nederland honderden lokale kunstroutes, atelierweekenden en kunstmarkten georganiseerd, die met veel plezier worden bezocht door duizenden kunstliefhebbers. Tijdens het Landelijk Atelierweekend gebeurt dat landelijk! Het Atelierweekend vindt dit jaar plaats in het laatste weekend van de Nationale Kunstweek, op 17 en 18 november.

NETWERKEN

Vorig jaar openden ruim 325 ateliers in heel Nederland hun deuren voor het publiek. Hiermee gaven ze de kunstliefhebbers een unieke kijk achter de schermen en lieten hen van dichtbij kennis maken met hun werk. Dit jaar wordt het dubbele aantal deelnemers verwacht. Hoe meer ateliers meedoen, hoe groter alle ateliers onder de aandacht komen door de gebundelde krachten. Als deelnemer leg je zo leuke nieuwe contacten, kun je je netwerk aan kunstliefhebbers uitbreiden, afspraken maken en als je het goed doet zelfs werk verkopen.

VERGROOT JE BEREIK

Ook jij kunt je kunst extra in de schijnwerpers zetten door je aan te melden als deelnemer en op 17 en/of 18 november de deuren van je atelier te openen voor het publiek. Dat kan ook samen met een collega-kunstenaar, je vereniging, je ateliergebouw of samen met de andere ateliers bij jou in de buurt. Samenwerken loont, want hoe meer kunstenaars (met een eigen netwerk) deelnemen, hoe groter ook jouw bereik is! (Bovendien kunnen jullie dan een groepskorting krijgen.)

MELD JE AAN!

Alle informatie en het aanmeldformulier vind je op www.landelijkatelierweekend.nl. Meld je aan en help mee om de belangstelling voor beeldende kunst (en vooral jouw werk) nog meer te laten groeien! Als je lid bent van de Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars (NABK) krijg je korting op deelname met een speciale NABK-code. Ook lid worden en van veel kortingen voor kunstenaars genieten? Zie www.NABK.nl/aanmelden.