Kunstenaar Kort 18

Ook in de wereld van kunst en cultuur staat de tijd niet stil. Elke twee weken selecteert Kunstenaar Magazine de belangrijkste berichten voor je. 

  • Prachtige overzichtstentoonstelling over het zeldzame dubbeltalent van Johan van Hell (1889-1952). Als gedreven beeldend kunstenaar & musicus slaagde Van Hell erin zijn beide talenten ten volle te benutten, op het hoogste niveau. 9 oktober t/m 12 februari in Museum MORE.
  • Het Nationale Kunstenaarscongres 2016
. Hoe verdien je als kunstenaar meer met je werk? Hoe ga je te werk als ondernemer en met opdrachtgevers? Hoe werkt auteursrecht? Neem deel aan het Nationale Kunstenaarscongres 2016 op 1 november in Utrecht en je krijgt antwoorden op al deze vragen! Meer info en aanmelden via www.NABK.nl/kunstenaarscongres.
  • Beleef internationale fotografie van dit moment. Bezoek 25+ exposities van topfotografen 7 weken lang op diverse locaties in Breda met meer dan 80.000 bezoekers, van dinsdag t/m zondag 10:00 - 17:00u. Kijk voor meer informatie op www.bredaphoto.nl.
  • Ben je tekenaar en fan van het tekenfestival The Big Draw? Kruis zaterdag 29 oktober dan zeker aan in je agenda voor een inspirerende dag in Hasselt (B). 29 Info en inschrijven via www.thebigdraw.be.
  • Zin in tekenen, maar moeite om te beginnen? Loes Botman kan je daar mee helpen. Zondag 30 oktober geeft zij een workshop tekenen met pastelkrijt in Leiden. Ervaring is niet vereist. Bij Boekhandel Silvester te Leiden, op de bovenverdieping, van 14:00 uur tot 17:00 uur voor € 40,-. Je bent van harte welkom! Voor meer informatie zie www.loesbotman.nl. Of neem contact op met Loes Botman: loes@loesbotman.nl, tel: +31 (0)70 36 07 629.
  • Museum Boijmans Van Beuningen viert het honderdjarig bestaan van de bekende Nederlandse meubelfabriek Gispen met een jubileumexpositie rond bijzondere en in kleine oplage gemaakte producten.