Kunstenaar Kort 130

Ook in de wereld van kunst en cultuur staat de tijd niet stil. Elke twee weken selecteert Kunstenaar Magazine de belangrijkste berichten voor je.

Bron: krijnfotografie.nl – Cityscapes Eindhoven
  • Kijk jij er ook zo naar uit weer naar buiten te komen met je kunst? Op 17 en 18 april heb je de kans om je kunst weer aan een groot publiek te laten zien op Art Eindhoven. Laat uw werk ook beoordelen door de vierkoppige en ervaren vakjury. Zij selecteren uit alle inzendingen heel zorgvuldig de deelnemers om zo een gevarieerde kunstbeurs samen te stellen van hoog niveau. Bent u daar ook bij? Aanmelden kan nog tot en met 16 januari 2021. Ben je bang dat Corona weer roet in het eten gooit? Geen zorgen. Om kunstenaars zoals u in 2021 de mogelijkheid te blijven bieden om uw kunst te tonen, biedt Art Eindhoven de zekerheid dat u uw deelnamekosten terugkrijgt als de beur als gevolg van corona (maatregelen) niet door kan gaan. Aanmelden kan tot en met 16 januari. Hier leest u de voorwaarden en hoe u zich kunt aanmelden. 

Fotograaf Almicheal Fraay
  • De Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars (NABK) spant zich in om jouw kunst het platform te bieden die het verdient en je in contact te brengen met tienduizenden kunstliefhebbers. Een lidmaatschap biedt je veel voordelen, cadeaus, tips, adviezen en kortingen. Dit jaar biedt de NABK een gratis verzekering aan voor alle Gouden en Pro NABK-leden. Word je Goud of Pro lid, dan zijn jouw kunstwerken vanaf 1 januari 2021 gratis en eenvoudig verzekerd bij elke expositie of beursdeelname, waar dan ook in Nederland. Het opgeven van je expositie kan heel makkelijk via de mail of website. Meer informatie, ook over het indienen van schadeclaims, lees je hier: www.nabk.nl/verzekering

  • De Brabant Art Fair is een kunstbeurs met een hoogwaardige samenstelling en uitstraling. De vijfde editie vindt plaats op zaterdag 13 en zondag 14 maart 2021. Deelname aan de Brabant Art Fair is mogelijk door beroepskunstenaars en kunstenaars met een grote staat van dienst en voorbehouden aan leden van de NABK (Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars, www.nabk.nl). De aanmeldingen worden getoetst door een commissie. Als jouw aanmelding niet wordt omgezet in deelname, ben je geen kosten verschuldigd. Mocht de Brabant Art Fair op 13 en 14 maart niet door kunnen gaan wegens corona-maatregelen, dan zorgt de organisatie ervoor dat je jouw geld niet kwijt bent: de beurs wordt dan verschoven naar een nieuwe datum en je kunt dan alsnog deelnemen!