Nieuws: Atelierdag

Een kunstenaar raakt nooit uitgeleerd en is altijd op zoek naar nieuwe technieken, nieuwe materialen, nieuwe inspiratie? Neem daarom deel aan de leerzame en inspirerende Atelier Dag! Speciaal voor lezers van Kunstenaar Magazine: €10 korting op de inschrijving en een goodie bag t.w.v. €75.

Waar laat jij je door inspireren?

Tijdens de Atelier Dag 2019 op 7 september in het Amsterdam Art Center worden 15 verschillende masterclasses gegeven van elk 1,5 uur. Stuk voor stuk masterclasses van bekende en professionele docenten. 
Je kunt, verspreid over de hele dag, aan vier verschillende masterclasses deelnemen. Kies dus degene met je favoriete techniek of juist die masterclass met dat materiaal waar je nog meer over wilt leren. Het maakt niet uit of je beginner of gevorderd bent. Tussendoor zijn er allerlei activiteiten waaraan je gratis kunt deelnemen, zoals het trainen van je creativiteitsspier, uitleg over Wabi-Sabi, tips welke lijst past bij jouw kunstwerk en praktische tips van Exto.nl over hoe je eenvoudig als kunstenaar een goede website maakt. Kijk op onze Facebookpagina voor een impressie van de locatie en het laatste nieuws.

Schrijf je in via www.atelierdag.nl/inschrijven en gebruik de kortingscode KM19.